Ops hittade visst några kort till :-)

Söta Madelyn har blivit rosa, blommor i vårens färger och lite tyll å ett hörne.
På insidan har jag gått loss med allehanda stämplar.Kramstämpeln kommer från Skogstokiga.

Påsksöt Tilda sittande i blomsterkärra. Retropunchade blommor med påskiga brads, sötaste rosspetsen i vitt kommer från Hildas rum. Lilla fåret har fått snöpenna på sig för att bli lite "ullig"Grattisstämpel från Skogstokiga och en mini Tilda med tårta


Hej svejs!  Kramiz Mia


Vår och vinter om vartannat!

Ja vad ska man säga om den lilla våren som tittade fram? En av de blygaste vårar jag har sett :-) Igår låg vi ute i Jaccuzin på eftermiddagen, solen sken å det var underbart.
Några kort har det blivit sen sist:

Detta kort gjorde jag till vår Frida när hon fyllde 20 år, hon älskar lila och det är ju magin och andlighetens färg. Kan man hitta en bättre text? Framsidan har en piecesstämpel och insidan Tim Holtz. Tyll finns i många färger och silver passa ypperligt till denna partypingla :-)Ett vintagekort med turkosa inslag, har återigen använt restpapper- måste lära mig att spara ursprunget:-(
Spetsen kommer från Panduro och den stora blomman från Scraplyckan.

Insidan har fått Vilda stämplar Och Piecesstämplar på sistasidan, Här har jag skuggat med Distress old paper.Detta kort går i marin stil, här gungar Tilda på ankaret- stämpeln har jag fått låna av Pernilla Trollving.
Bubblorna och snäckorna kommer från PiecesHappy Birtday kommer från Magnolia, insidan har fått siffror från Tim Holtz och texten kommer från pieces.En mini Tilda fick också plats- har lite svårt att komma på hur jag ska använda miniatyerna men detta funkade ju bra :-)
Här har vi Den urgulliga Tilda med äggkorg, återigen en picesstämpel hur användbara som helst- finns på Hildas rum under mina länkar- Köp dem nu! Tilda har fått spets runt hela sig och Fika papperna känns väl igen:-)Älskar verkligen den här textenHa en underbar dag mina vänner

Kramiz Mia

Helt klart vår i luften!

Att vi gåt mot ljusare tider syns vekligen i mitt skapande, ett nytt kort i ljusa färger. Tills nu har mina kort gått i ganska murriga färger- men så är jag en känslomänniska ut i fingerspetsarna, vädret har stooort inflytande på mig- på gott och ont.
Men på något vis ska vi ju gå i ide på vintern, det gör ju alla andra kloka djur ;-)

Denna gång blev det den gudomliga lilla Tilda från Magnolias påskkollektion som fick vara i centrum.

Tack Linda för den fina utmärkelsen- tyvärr vet jag inte hur  jag ska göra med den:-(Favoriten tyll är med på ett hörn här också. En hattnål med rosett i pappersviket, till detta kort har jag använt gamla restpapper. Rosorna är glossade och retroblommorna har fått glitter och textstämpel i färgen vintage phot på sig. Piffade till den stora rosen och tyllet här och där med blå akrylfärg. Lite bling hittade också sina platser.På insidan har jag använt clearstamps och Tim Holtzstämpel och skuggat med distresser.Självklart kom Lindas piecesstämpel med här också! Lindas stämplar hittar ni hos Hildas rum, ligger under mina länkar där hittar ni även Linda och hennes goda alster hon gör inte bara kort utan mycket annat.

Ha en go kväll scrapvänner och alla andra vänner

Kramiz MiaVårkänslor!

Hej på er igen,nu var det ett tag sedan jag bloggade!

Tiden går ruskigt fort och på jobbet är jag mitt i en konferensperiod, vilket gör att scrappandet får ligga åt sidan :-(.

Blev tokglad när jag fick tag i piecesbypieces stäplarna på Hildas rum. Av bara farten åkte ett Tim Holtz kit med också....... ja ni vet hur det är, det går liksom bara inte låta bli.

Så här kommer i alla fall mitt senaste kortStämpeln är Skogstokigas Mysan, visst ser hon ut som om hon har en Onepies overall på sig!

Magnoliapapper från your so special collectionen. Det söta rosbandet köpte jag på Hildas rum, rordgubben kommer också därifrån precis som blommor å annat bling. Som vanligt är mina retropunchade blommor med, de har fått lite rosa glitter på sig. Gillar tyll för tillfället så det kommer ni nog få se mer av :-)På insidan har jag använt textstämplar från Piecesbypieces även bubblorna är från Pieces. Visst är hon superduktig Linda som står bakom Piecesbypieces! Fjärilarna kommer från den senaste Magnolia kollectionen.Återigen en Piecesstämpel :-)

Tja det var väl allt för den här gången
Kramiz Mia

Mera Ljus :-)

Var bara tvungen att testa mina nya stämplar från skogstokiga! Vad passar bättre än några ljus? Några gamla stämplar fick också följa med ;-)
Sen hittade jag den söt och lite förföriska tjejen som hemskt gärna ville bli blickfång på ett ljus.Jag har insett att distressmålning verkligen inte är något som låter sig vila!!!!!
Fånig som jag är trodde jag att takterna satt i efter ett litet uppehåll i målandet, tja bara att öva upp sig igen :-) Här kommer några resultat.....På detta kort använde jag inga mönsterpapper utan embossade vita stjärnor på blå cardstock tryckte till stämplarna lite extra här och var, tänkte det kunde bli en cool effekt- stjärnorna kommer från Magnolia.
Notstämpeln är från Pandura- embossad i rött.Ett kort i väldig milda färger är lite ovanligt för mig... men ibland måste jag bara ge mig ut på djupt vatten ;-)

Detta kort fick också en insida!Textstämpeln är från Skogstokiga och fjärilen fråm Tim Holtz.

Sen kom lusten att tillverka lite tavlor,som nog är gansga karekteristiska för mig )Fick tyvärr med en skugga som gör att tavla ser böjd ut, borde verkligen lära mig något redigeringsprogram!

Här har jag använt kaffefilterblommor och en fantasi skapelse med textstämpel och knapp, gillar verkligen metallknappar.
 
Dragkedjor är underskattade som effekt i bakgrunden har jag färgat papper i gult, turkos och grönt.

Älskar verkligen att laborera fram egna nyanser på papper och blommor- enda nackdelen är att man behöver använda klorin för att få bort färgen från fingrarna hi,hiPå denna tavlan rockade jag loss med lite tyll och retropunchade blommor ovanpå varandra, en punchad fjäril vilar tryggt i tyllet.


Så nu en ny grej......... för mig i alla fall, jag kallar dem ljuspåsar!Stämpel kommer från Skogstokiga, tagen är från Magnolia och köpt på mysiga Hildas rum även vintagebilderna kommer från HildasMagnolia stämpel återigen vintagestukÅterigen en stämpelfrån Skogstokiga på Magnolia tagen.

Allt detta har legat rätt länge därför kommer jag inte ihåg vilka fabrikat jag använt på papperet :-(


Ha en go kväll

Kramizzzzzzzz Mia

Bloggen designad av:
Tasnim | Vardag & Bloggdesign


RSS 2.0