WOW!

Kolla vilken läcker candy!Du hittar den hos Pia som finns under mina länkar.

Färgglad!

Idag har det inte blivit så mycket skapande, däremot har jag ägnat en stor del av dagen åt att färglägga motiv som legat att ett tag.

Sen har jag fullkomligt frossat i scrapsidor på nätet, inte bra för självförtroendet men väldigt utmanande. Tänk att det finns hur många proffs som helst där ute i "verkliga" världen.

Övning ger fördighet sägs det- så här ska det övas så det står härliga till!

Ha en fredagsmysig kväll
Kramiz Mia

Bokkort!Glömde fota från sidan för att få med bokkänslan. Här har jag gått loss med Fikapapperna igen- retropunchade blomhögar i mängd.
På insidan har jag använt vänskapstexten- tycker den är så fin. Kanterna har jag svampat med ditress- vitage photo, beige spets runt kanterna. På andra insidan blev det fjärilsstämpel med halvpärla på.

kort!Måste skaffa mig cirklar till cuttlebugen, blir aldrig 100 när jag klipper för hand. Fika serien i bruna nyanser. Retropunchade blommor med tyll emellan, blåa kaffefilterblommor som färgklick.Här kommer en tavla jag gjort!
Scrapvärlden är oändlig finns hur mycket kul som helst att göra :-)))))))))))))

Shit vad längesedan det var som jag uppdaterade min blogg!

Det har bvarit lite mycket på det senaste och jag har en tendens att fastna på alla andra läckra scrapbloggar i landet, tja inte bara i Sverige dårå...........

Ni är så sanslöst duktiga tjejer och killar- det är en ren njutning att surfa runt och kika på era alster ni är makalöst kreativa.

Men nu så kommer lite av det jag gjort på senare tid Kramizzzzzzzzzzzzzzzzzz


Några kort har det också blivit sen sist!Är hon inte sockersöt den lilla tjejen! Jag gjorde en liten fönsterask på kortet med spellbinder runt, lite bling ihörnet bara. Ibland är less is more liksom :-)


Till blomman använde jag överblivet papper som jag embossat i cuttlebugen, stora och små retropunchade blommor ovanpå varandra blir gott som en karamell........Har använt min nya favvostäpel med spetsmönster på spellbindern, egenhändigt gjord blomma i nedre hörnet som jag glossat lite. Gick loss och blandade papper av typ alla fabrikat.

Fick lust att prova något nytt, en korsettväska blev det:-)  Jag har ingen turturial till väska så det fick bli på frihand. Glömde bara boopsen, så den blev lite plattbröstad hi,hi


Nytt Ljus!


Bröllop!

Här kommer insidan med kloka ord!

Och här skrev vi våra namn, blev lite pergamentaktigt :-)

Lite presenter blev det också!

Kunde bara inte låta bli att göra ett ljus också....Jag målade stämpeln innan jag fäste den på ljuset.


Närbild på mina favvoblommor gjorda av kaffefilter


Vad vore ett bröllop utan skumpa, var ju helt enkelt tvungen att ge mig på flaska också :-)
För första gången gjorde jag en gigantblomma av kaffefilter. En tag i form av ett hjärta som jag embossat och stämplat.
Nu kommer det bilder på bruden! Före och efter


Arbetet pågår... en tidskrävande process


Här kom Eric och hämtade sin brud

Bröllop!

Bröllopet gick i vitt och lila som ni kanske förstår!

Blogcandy hos Essmo


Kort
Återigen kom fika papperna till användning, gjorde ett par svarta rosor för hand, pilligt men kul. Nu har bruden kommit hit för hår, make och klädsel. Ha en go helg!

Kort
Litet allahjärtans kort!

Grattiskort!Fikapapperna är verkligen oemotståndliga att jobba med. Liten Magnoliatjej i spellbinder... I löööve cuttlebuggen, förut satt jag och klippte sånt här för hand! Retropunchadeblommor i olika storlekar på varandra i mitten klippte jag en remsa och fransade den, rullade ihop den limmade fast i mitten å tada så sött det blev. Knapplådan kom återigen till användning.

Ljus!Återigen har jag gjort ett ljus på mina sätt! Skenet när det brinner blir underbart. Det är faktiskt vanligt skrivarpapper jag använt, var lite tveksam om det skulle funka men no problemas!Mys med tjejerna!

Så här mysigt har jag det mitt i högen av mina tjejer som älskar mig förbehållslöst,livet kan inte bli bättre!

Mys med tjejerna!


Bloggen designad av:
Tasnim | Vardag & Bloggdesign


RSS 2.0