Jippi!

Är klar med bröllopskortet! brudens mor blev supernöjd- kul. Bilder kommer efter helgen då tösen har blivit fru! Här har planerats så det står härliga till, sånger och spex. Jag har sett Josefin växa upp från lite sötnos med tofs på ka naturligtvis lägga ut bilder på henne också. Får se om jag hinner skapa något i veckan, det är lite mycket just nu. Har också fått en liten formsvacka i självförtroendet när det gäller mitt skapande- helt naturligt antar jag.

Ha en underbar vecka alla goa människor!

Tavla!
Nu har min underbara make fixat kameran!

Gick på steampunkstuket igen...tjejen har fått gelatinblad på sig, jag bröt sönder det för att det ska se ut som sprucket glas. En gammal dragkedja fick vara med, resårband är underskattat;-). Kaffefilterblommor i mängder som jag färgat in med spraymist i blått, grönt o svart. Cracklepaint lite här och var. Jag har verkligen gått loss med infärgning och grungestämplar i svrat, guld och min senaste passion klorin!!!! Charms och lite antilblommor fick ocså bara med på ett hörne, embossad bakgrund med kopparglitter som åtekommer på ramen och blommor.

Kameran och jag har verkligen inte varit sams, men det får gå ändå!4 Lager är detta kortet byggt av. Alla lager förutom cardstocken har jag gjort själv, många timmars torktid blir det när man färgar in i olika omgångar. Kom på en kul grej- spruta lit klorin på stämpeln så får man coola effekter. Har nog snöat in lite på steampunk stuket sista tiden, den ger oanade möjligheter.

Grattiskort!
Blommorna har jag embossat i cuttlebugen, har även använt spellbinders. Som vanligt är mina kaffefiltersblommor också med.


Teljus kort!


Bokmärke!


KortFick tyvärr inte till någon bra bild på kortet :-(

Testa göra ny variant av ljus!


Tiden går!

Jisses vad tiden går fort! I kväll har jag påbörjat et bröllopskort- tänkte på hur unga de är när jag plötsligt kom på...... att när jag var i den åldren väntade jag mitt andra barn!

Har fått en inbjdan till en blogaward av min scrapmentor Pernilla, men eftersom jag och datorer inte är riktigt överens får jag nog be om hjälp :-)

Tycker ni ska passa på att kika in hos Linda som är nybörjare precis som jag, hon är superduktig och gör urvackra saker.Länken ligger här på min sida.

Ha en mysig helg, bröllopskortet blir publiserat efter bröllopet... vore ju inte så kul om bruden kikade in här och fick syn på det ;-)

Vår i sikte!

Hej alla scrappande vänner!

Känns som det var evigheter sedan jag uppdaterade bloggen.

Lite nyhet för mig är att jobba med cuttlebugen samt att jag prövat mig fram med vintagebilde, riktigt kul faktiskt.
Har även exprimenterat med lite cracklepaint, har inte fått till det riktigt men övning ger färdighet.
Jag tycker det är supersvårt att få till det med vita kort!!!! Är det någon som har nåt tips får ni gärna dela med er.
Kramiz på er alla <3

Grattiskort!


Grattiskort!


Kort


Stafflikort


Bloggen designad av:
Tasnim | Vardag & Bloggdesign


RSS 2.0