Beställning Insida!


Sitter här och försöker ladda upp insidan men det vill inte fungera! Det är en Magnoliabebis som sover på päls. Irrrrrrrrriterande!!!!!!!

Beställning! Utsida






Insida



Ljus!


Ljus!


Ljus!


Tomtar på loftet!

Har även gjort lite tomtar, jag som egentligen inte är speciellt julig av mig.






Det blev en Stoooor också som välkomnar alla!

Ljus + Manchetter!

Har ett par snygga ljusstakar från Living & room, tyvärr vill det alltid rinna stearin på stakarna och snygga ljusmanchetter är svårt att få tag på........ så jag gjorde egna!

Det blev ett par fräcka ljus också...



Coola va!



tenarna runt kanten finns på metervara på Franzens tyger i Huskvarna. Blinget under var pilligt, detta finns på en rulle, här gällde det att hitta bästa kombinationerna och sedan limma styckvis. Tog liiiite tid kan jag säga, men jag tycker det blev häftigt. Vad tycker ni?

Sent om sidor!

Hej alla mina vänner! Jag har legat i magsjuka och har därför inte kunnat uppdatera min blogg. Men nu är jag på benen igen om än lite skakiga. Jag börjar med att lägga upp några varianter av teljuskort.








På detta försökte jag skapa en känsla av griffeltavla!




Goda ministämplar från Magnolia!

Teljus kort!




Sömnbrist!

Eftersom min "lilla" Sara haft tuffa nätter har jag varit vaken och ja som ni vet så blir dygnet helt urflippat.

 I natt har jag imorganiserat i min verkstad.

Nu råkade det bli ett kort också.... det skapades mellan 01.00 och var klart 05.30- Det du Pernilla- börjar likna nåt nu va ;-).

Eftersom jag varit så trött har jag inte orkat åka till Hildasrum, så jag handlade på Hildas via nätet Angelica tror nog inte jag är klok. Ni förstår jag har typ 2 mil dit Hi,hi. Så nu väntar jag med spänning på posten!

Söta presentaskar!





Baksidan!



Stämplar från ett clearstamset i svart och rosa, flaskan med glimmermist funkade inte så jag fick borsta på lite :-)

Insida



På insidan har jag gjort en ficka med punchad spets, här har jag använt spraymist ocj självklart lite glitter. Rosa sidenband, ett kort med grattistag och stämplade snöflinor på. Andra sidan kan gratulanterna skriva på.

Grattiskort!




Grattiskort till vinterfirare, snöstjärnor lite här och var. Visst e hon söt lilla tjejen- hon kom i lådan= kul överraskning. Det tog lång tid att göra detta kortet, mycket torktid. Stämpeln har både glitterlim och snöpenna. Cirkeln bakom henne är klippt för hand sedan har jag använt håltången runt om, chalkat med rosa embossat små snöflinor och glitterduttar.Bakom den svarta cirkeln är det ett tårtpapper som jag spejat med mist i 5 omgångar för rätt färg sen lite sot och glitter i kanten. Puchat ut spets som jag färgat med spraymist i olika lager + glitter. Svarta Inkido svirvlar på det rosa bakrundspapperet. Retropunchade blommor med textstäpel och spraymist.

Insida



Det får rum 6st värmeljus i asken. Visst är det en jättekäck gåbortspresent i stället för en blomma!

Teljus kort!




Baksidan!


Insida


grattiskort



Blev helt galen i fikapappret, så här finns det i alla former!

Baksidan!


Insidan av Vänskapskortet!



Clearsyampstämpel i silver på hela insidan.

Vänskap!



Här har jag använt vir wellpapp massaor med glitter å bling. Öppningen sker med en tryckknapp.

Ljus!



Det höga ljuset har jag först guldfärgat sen värmt med värmepistol för ett lite ruffugare utseende, en blandning av silver, guld, svart och kopparglitter som jag låtit rinna på ljuset och lagt på i olika omgångar. Det tog 5 dagar att få till ljuset med all torktid men jag är supernöjd med resultatet. Sem gjorde jag en snällare vit variant. Tokgillar denna stämpel som jag köpt på Hobby Glädje i Jönköping. Allt annat bling , band och pärlor från min favvobutik Hildas rum i Tenhult. Ha det gott så länge i det underbara vintervädret/ Mia

Julkort!



Närbild!

Julkort!



Testade en  ny vikning! Här lät jag Magnoliatomten luta sig mot Ljusmanchetter som jag delat på. Guldglittriga snöstjärnor i hörnet. Punchad spetsram runt tomten.

Ask!


Ask!



Så här lätt kan man snofsa till en "tråkig" Alladinask!

Framsidan!



Här har gjort en tavelram av akvarellpapper som jag målat med distesser och stämplar svirvlar på färgen är vintage photo. Koppar färgat glitterlim rum utsidan av ramen. Inuti blandade blommor en del har jag embossat med chokladen blev tokförtjust i den. Gosiga vinterkramar till er alla! / Mia

grattiskort



Åtreigen har jag fixat ett grattiskort att skriva namn på, embossat med färgen choklad den blev döögoood.

Vänskap! Framsida



Här har jag använt de nya Fikapapprena, underbara eller hur! Jag köpte hela serien på Hildas rum.

Vänskap!


Framsidan!


Babykort!



Här har jag använt en kantpunch att göra spets med. Tilda sover på en stjärna där jag embossat småstjärnor på.  Tagsen ligger löst, tanken är att man kan skriva namnet på raringen där. På andra sidan har jag lagt ett gratulatinskort där de gratulerande kan skriva sina namn. Som ni ser har symaskinen också varit med en sväng.

Framsidan!


Bebis!



Sötaste magnoliababyn. En stjärna är född har jag embossat i turkost, gungestämplar på sidorna. Jag tycker det är svårt att få till babykorten, men det är bara att öva. Någon som har nåt bra tips? Förlåt Angelika, men babyn är inköpt på Hobbyglädje.

Köpa kort eller ljus!

Hej alla ute o natten!

Eftersom jag har fått förfrågningar här på bloggen om ni kan köpa kort och ljus, javisst kan ni det!

50:- och uppåt kostar korten och ljusen.

Tel.0761129991

Kram Mia

Insidan av Vänskapskortet!


Vänskap!


Insida



Stjärnan är först embossad och sedan glossad, texten stjärna är också glossad

Babykort!



Framsidan av kortet är embossad med silversvirvlar. Hattnålar bling, band och blommor från Hildas rum

sött julkort




Bloggen designad av:
Tasnim | Vardag & Bloggdesign


RSS 2.0